Ndërlidhjet

LONDËR


Lodri Brian Hutton, udhëhqësi i hetimeve të pavarura lidhur me vetëvrasjen e këshilltarit qeveritar britanik për armatimin, David Kelly-tha se do të kërkojë nga kryeministri Tony Balir dhe sekretari i Mbrojtjes, Geoff Hoon që të dëshmojnë dhe ka premtuar hetime të hapura.
Lordi Brian ka thënë se ''është me rëndësi se publiku duhet ta dijë çdo fije prove që do të flitet para kësajë hetuesie dhe përmbajtjen e plotë të çdo dokumenti që i referohet një prove ''.
XS
SM
MD
LG