Ndërlidhjet

GAZA


Lideri shpirtëror i Hamasit, Sheik Ahmad Yassin ka thënë se Izraeli ''do të paguaj çmimin'' për vrasjen e mbrëmëshme të katër anëtarëve të grupit të tij në Qytetin e Gazës me projektilë të shkrepur nga helikoterë.
''Ky është edhe një krimë më shumë që i ka bërë armiku dhe po i bën për çdo ditë. Kjo dëshmon se armiku nuk do paqë, por dëshiron vetëm të vazhdojë okupimin dhe agresionin kundër popullit tonë'' , ka thënë Yassin.
Sulmi i mbrësmëshëm ka vijuar kërcënimet e shefit të armatës Izraelite, Moshe Yaalon se do të shpartallojë militantët palestineze, nëse forcat palestineze të sigurisë nuk e bëjnë këte.
XS
SM
MD
LG