Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sot në selinë e organizatës botërore në Nju Jork fillon sesioni i 58 i Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara. Pritet që gjatë javës së ardhshme në këtë asamble do të flasin edhe presidenti amerikan, George Bush dhe presidenti rus, Vladimir Putin. Njëherësh, anëtarët e Këshuillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara po vazhdojnë negociatat lidhur me një rezolutë të re për Irakun.
XS
SM
MD
LG