Ndërlidhjet

BEOGRAD


Serbia duhet të gjejë fajtorët për vrasjen e 900 shqiptarëve të Kosovës dhe vendosjen e kufomave të tyre nëpër kamiona dhe dërgimin në Serbi. Kjo kërkesë ka ardhur sot nga Komisariati i Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Njeriut. Sipas kësaj organziate dërgimi i trupave të shqiptarëve të vrarë me kamiona në Serbi është bërë vetëm me përfshirjen e ushtrisë dhe policisë.
Kërkesa vjen vetëm dy ditë pas ngritjes së aktakuzave nga Gjykata e Hagës për katër gjeneralë serbë për krimet e kryera në Kosovë.
XS
SM
MD
LG