Ndërlidhjet

LONDËR


Kërkimet e një grupi ekspertësh britanikë që merren me vlerësimin e rrezikut, tregojnë se Kosova, Shqipëria dhe Bosnja e Hercegovina janë vendet më të rrezikshme në Evropë. Rezultatet e studimit të publikuar sot tregojnë gjithashtu se Londra është më e ekspozuara me sulmet terroriste të ekstremistëve nga Nju Jorku apo Uashingtoni. Autorët e studimit konsiderojnë se sulmi ndaj Londrës mund të bëhet në formë të sulmeve vetëvrasëse.
XS
SM
MD
LG