Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zëdhënësja e Misionit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë, Isabela Karlovic, tha se UNMIK-u dhe KFOR-i në mënyrë të vazhdueshme janë duke shqyrtuar masat e sigurisë në Kosovë duke u nisur nga zhvillimet e fundit në botë. Ajo tha se këto masa nuk janë të lidhura në mënyrë specifike me Kosovën.
XS
SM
MD
LG