Ndërlidhjet

BRUKSEL


Qentë, macet dhe kafshët e tjera shtëpiake që udhëtojnë me të zotët e tyre në vendet e Bashkimti Evropian do t ëpajisen me shenja identifikuese si dhe me pashaporta.
Pashaporta për kashfshët e Bashkimit Evropian do të jetë e kaltër me yjet e verdha dhe do të japë informacionet e nevojshme mbi vaksinimin e tyre.
XS
SM
MD
LG