Ndërlidhjet

MASTRIHT


Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë ka paralajmëruar se lufta kundër terrorizmit nuk duhet të zhvillohet në kurriz të lirive themelore të njeriut.
"Duhet të jemi të vendosur në përgjigjet ndaj kërcënimeve dhe sfidave. Por asnjëherë nuk duhet të harrojmë se qëllimet tona janë mbrojtja e vlerave të përbashkëta të sigurisë dhe dinjitetit", tha ministri i jashtëm i Holandës Jaap de Hoop Scheffer.
XS
SM
MD
LG