Ndërlidhjet

SHKUP


Drejtoritë e doganave të Maqedonisë, Malit të Zi dhe UNMIK-ut kanë arritur marrëveshje që prej 1 janarit 2004 të fillojë së funksionuari i ashtuquajturi koridori tranzit i Kosovës.
Sipas marrëveshjes, parashihet që konvoji të organizohet dy ditë në javë, të hënën dhe të enjten.
Tranziti i tillë do të zgjasë deri sa në Kosovë të mos miratohet ligji për doganat.
XS
SM
MD
LG