Ndërlidhjet

MOSKË


Siguria Evropiane përballë planit të Shteteve të Bashkuara për Mburojë kundërraketore dhe dhënia fund sanksioneve ndaj Irakut, ishin çështjet kyçe në agjendën e bisedimeve ndrëmjet presidentit francez Jascues Chirac dhe presidentit rus Vladimir Putin, në Kremlin. Në deklaratën e sotme thuhet se dy lidertë “kanë shprehur gatishmërinë e tyre për të vepruar bashkërisht në nivel multilateral në interes të ndrëtimit të stabilitetit strategjik”.
XS
SM
MD
LG