Ndërlidhjet

SEVASTOPOL


Presidenti i Rusisë, Vlladimir Putin dhe presidenti i Ukrainës, Leonid Kuçma kanë marrë pjesë në defilenë e flotës së dy vendeve në Sevastopol, pran Detit të Zi. Flota e Detit të Zi ishte burim mosmarrëveshjesh midis Ukrainës dhe Rusisë, por në vitin 1995 dy vendet u dakorduan që ta ndajnë flotën,e cila do të bazohej edhe më tej në Sevastopol të Ukrainës. Putin gjendet për vizitë dyditëshe në Ukrainë, duke vazhduar përpjekjet për forcimin e marrdhënjeve me Kievin.
XS
SM
MD
LG