Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në përputhje me urdhrin e administratorit Hans Haekkerup, policia e UNMIK-ut ka mbyllur zyrën e pa-autorizuar të Jugosllavisë të hapur në fundjavë në enklavën serbe të Graçanicës– njoftojnë zyrtarë të UNMIK-ut. Zëvendës-administratori Gary Matthews, tha se vendimin për mbylljen e zyrës së Komitetit për Kosovën, e morrën pasi ky i fundit dështoi të përmbushte kriteret e UNMIK-ut, dhe në rradhë të parë, të siguronte pëlqimin e administratës së Kombeve të Bashkuara në Kosovë.
XS
SM
MD
LG