Ndërlidhjet

UASHINGTON


Duke ftuar për “goditje në fondet financiare” të terroristëve, presidenti amerikan George Bush ka kërkuar që edhe bankat ndërkombëtare të veprojnë sipas shembullit të Shteteve të Bashkuara, që kanë bllokuar fondet e 27 personave dhe të organizatave.
Presidenti Bush ka thënë se urdhëri ka të bëjë me “organizata terroriste, me individë, me liderë terroristë, me korporata që shërbejnë si pararojë e terrorizmit dhe me disa organizata jofitimprurëse”.
XS
SM
MD
LG