Ndërlidhjet

GJENEVË


Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë, UNHCR, vlerësoi sot se është rritur ndjeshëm numri i azil kërkuesve në Europë gjatë nëntë muajve të parë të vitit 2001. Krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar, stratistikat tregojnë një rritje me 20 përqind dhe sipas UNHCR, kontigjenti bazë mbetet komuniteti afganas.
XS
SM
MD
LG