Ndërlidhjet

SHKUP


Bashkimi Europian ka emëruar ekspertin suedez, Lars Norberg, kryesues të komisionit ndërkombëtar për personat e zhdukur në Maqedoni – kumtoi i dërguari i posacëm i BE-së për Maqedoninë, Alen Lë Rua. Komisioni do të mbledhë dhe shqyrtojë informacionet rreth personave të zhdukur që prej fillimit të krizës në Maqedoni, në bashkëpunim me qeverinë e Shkupit dhe organizatat ndërkombëtare që veprojnë në këtë vend.
XS
SM
MD
LG