Ndërlidhjet

PRAGË


Myslimanë në mbarë botën filluan sot muajin e agjërimit të Ramazanit. Presidenti George Bush, i ka dërguar mesazhe përshëndetëse botës Islame, ku thotë se Amerika u uron myslimanëve shëndet, përparim dhe lumturi dhe ku e vlerëson fenë islame, si një besim që mëson vlerat e bamirësisë, mëshirës dhe paqes. Në mesazh, presidenti Bush thotë se Shtetet e Bashkuara janë të angazhuara të punojnë për ndërtimin afat-gjatë të Afganistanit, por nuk përmend në mënyrë direkte fushatën anti-terrorizëm në këtë vend të Azisë Qendrore.
XS
SM
MD
LG