Ndërlidhjet

OSLO


Sekretarit të përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara Kofi Annan iu dorëzua solemnisht në kryeqytetin e Norvegjisë, Çmimi Nobël për Paqë, të cilin e ndanë me Organizatën Botërore.
Në fjalimin që e ka mbajtur pas këtij solemniteti, Kofi Annan ka bërë thirrje për bashkëpunim global për luftimin e varfërisë, prapambetjes dhe sëmundjeve.
XS
SM
MD
LG