Ndërlidhjet

ANKARA


Ministrat e Mbrojtjes nga vendet e Evropës jug-lindore u zotuan për bashkëpunim më të fortë kundër terrorizmit dhe i shfaqën mbështetje luftës së udhëhequr nga shtetet e Bashkuara kundër terrorizmit.
Ministrat nga Ballkani dhe Evropa jug-lindore u tubuan në Turqi që të diskutojnë luftën kundër terrorizmit, armët për zhdukje në masë dhe sigurinë kufitare.
Ministrat janë dakorduar që të formojnë grupe punuese për luftimin e terrorizmit dhe kanë vendosur gjithashtu që ta përforcojnë brigadën paqëruajtëse shumëkobëshe të formuar në muajin maj.
XS
SM
MD
LG