Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara ka urdhëruar bllokimin global të aseteve të grupit me seli në Pakistan dhe tre shtetasve të Pakistanit të dyshuar për lidhje me Osama bin Ladenin dhe rrjetin e tij al Kaida.
Masa ka të bëjë me grupin Ummah Tamer e- Nau dhe tre drejtorët e sajë, dy prej të cilëve shkencëtarë bërthamorë.
Administrata e Shteteve të Bashkuara e kishte akuzuar më herët këte grup për dhënie informatash Bin Ladenit lidhur me armët për zhdukje në masë.
XS
SM
MD
LG