Ndërlidhjet

PODGORICË


Ministri jugosllav i Mbrojtjes, Sllobodan Krapoviq, ka dhënë dorëheqje nga funksioni “për shkaqe shëndetësore”, ka konfirmuar zëdhënësi i Partisë Socialiste Popullore të Malit të Zi, Dragan Koprivica, nga radhët e së cilës ishte edhe ministri.
Koprivica ka thënë se ministri Krapoviq “kishte bërë shumë rreth iniciativës për ndryshime në ministrinë e Mbrojtjes dhe reformat e ushtrisë jugosllave, por tempoja që kishte iniciuar ai, nuk është ndjekur në mënyre adekuate dhe për këte ka hasur në rezistenca nga struktura të veçanta”.
XS
SM
MD
LG