Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Anëtarët e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara riafirmuan mbrëmë mbështetjen e tyre për marrëveshjen mbi linjën kufitare ndërmjet Maqedonisë dhe Jugosllavisë. Kjo pas shqetësimeve të shprehura nga autoritetet e Shkupit dhe Beogradit rreth komenteve të disa zyrtarëve ndërkombëtare në Kosovë, të cilët e quajtën marrëveshjen të paligjshme.
XS
SM
MD
LG