Ndërlidhjet

PRIZREN


Kandidati për ministër të Shëndetësisë në qeverinë e ardhshme të Kosovës nga koalicioni “Vatan” i boshnjakëve, Numan Baliq, thotë se ai “do të përpiqet të punojë për të mirën e të gjithë qytetarëve të Kosovës”, por do të ketë ndërmend edhe ato aspekte që kanë të bëjnë me pakicat, në mesin e të cilëve boshnjakëve, në radhë të parë.
“Qytetari i Kosovës, siguria e tij shëndetësore dhe sociale dhe barazia do të jenë në rend të parë”, ka thënë Numan Baliq, pas shpalljes së kandidaturës së tij.
XS
SM
MD
LG