Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner gjatë takimit në Prishtinë me zëvendës-kryeministrin e Serbisë, Nebojsha Çoviq ka kërkuar nga Beogradi që të mos përzihet në punët e Kosovës dhe ka thënë se Misioni nuk do të tolerojë krijimin e organeve paralele të pushtetit.
“Nuk dua të përzihem në punët e Beogradit, por dua që as Beogradi të mos përzihet në punët e Kosovës”,ka thënë Steiner në konferencë për shtypin pas takimit.
XS
SM
MD
LG