Ndërlidhjet

SARAJEVË


Fondi Monetar Ndërkombëtar dhe Bosnja janë pajtuar për një kredi të re në vlerë 100 milion dollarë. Shefi i Misionit të FMN-së për Bosnjen, Petër Doill, tha se huaja do të lëvrohet sapo që bordi ekzekutiv kredi-dhënës të japë miratimin, çfarë pritet të ndodhë deri në fund të muajit qershor.
XS
SM
MD
LG