Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Kryesuesi i Këshillit të Sigurimit të Komveve të Bashkuara ka thirrur sonte një sesion emergjent për krizën në Lindje të Afërt, me kërkesën e delegatëve palestinezë dhe arabë.
Sekretari i përgjithshëm, Kofi Annan posa është kthyer në Nju Jork nga Bejruti, ku mori pjesë në samitin e Ligës Arabe.
XS
SM
MD
LG