Ndërlidhjet

BANJA LLUKË


Parlamenti i entitetit serb të Bosnjës miratoi mbrëmë ndryshimet në kushtetutë, të cilat synojnë mbrojtjen e të drejtave të popullsive përbërëse. Amendamentet u garantojnë boshnjakëve, kroatëve dhe grupeve të tjera përfaqësim në qeveri si dhe krijojnë mekanizmat për mbrojtjen e të drejtave dhe interesave të tyre.
XS
SM
MD
LG