Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në një takim me shefin e UNMIK-ut Michael Steiner në Prishtinë, koordinatori special i Beogradit për Kosovën, Nebojsha Çoviq ka pranuar propozimin e Steinerit që minoritarët serbë të Kosovës të kenë një ministri në qeverinë e sajë, ate të Bujqësisë, pylltarisë dhe zhvillimit rural.
Minoritarët serbë kërkonin formimin e ministrisë për kthimin e të hikurve, por tash u dakorduan me propozimin e Steinerit që ata të udhëheqin komisionin për kthim dhe një serb të emërohet këshilltar i shefit të UNMIK-ut për çështjet e të hikurve.
XS
SM
MD
LG