Ndërlidhjet

PRISHTINË


Pengesa kryesore për integrimin e minoritarëve serbe në shoqërinë e Kosovës janë autoritetet e Beogradit, “të cilët nuk kanë hequr dorë nga synimet që në njërën apo mënyrën tjetër të kthejnë sovranitetin mbi Kosovën”, ka vlerësuar Adem Demaçi në një tyrezë për “Integrimin e pakicave, mundësive dhe problemeve” mbajtur në Prishtinë.
Adem Demaçi ,kryetar i Komitetit për tolerancë dhe bashkëjetesë, ka thënë më tej “se të gjitha problemet që paraqiten me pakicën serbe në Kosovë, veçanërisht në veri të Kosovës, e kanë si burim politikën zyrtare serbe në Beograd”.
XS
SM
MD
LG