Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i përgjithshëm i OKB-së, Kofi Annan u ka bër thirrje Izraelitëve dhe palestinezëve që të heqin dorë nga dhuna në të mirë të kërkimeve të reja politike për paqë.
Kofi Annan tha se propozimi i ri për një konferencë paqësore ndërkombëtare verën e sivjeme me pjesmarrjen e Kombeve të Bashkuara, Shteteve të Bashkuara, Rusisë dhe Bashkimit Evropian që u shpall së fundit, mund të ofrojë shansën për të dy palët që të përfundojnë konfliktin midis tyre.
Sekeratari i përgjithshëm i OKB-së tha se opsioni ushtarak në konfliktin në Lindje të Afërt është “diskredituar plotësisht”.
XS
SM
MD
LG