Ndërlidhjet

GJENEVË


Zyrtarë të lartë të Kombeve të Bashkuara në Kosovë kanë kërkuar fonde urgjente për të ndihmuar kthimin e serbëve dhe romëve në shtëpitë e tyre.
Kryeadministratori i UNMIK-ut Michael Steiner tha se vetëm përmes kthimit të minoriteteve, në Kosovë mund të krijohet një shoqëri shumë-etnike.
Kërkesa e pasoi deklaratën e Komesarit të Lartë për Refugjatë Rudd Lubbers, se disa programe kyçe në Kosovë dhe Kroaci, do duhet të ndërpriten shkaku i mungesës së fondeve.
XS
SM
MD
LG