Ndërlidhjet

UASHINGTON


Lufta kundër terrorizmit nuk u ka penguar Shteteve të Bashkuara në përpjekjet për promovimin e demokracisë dhe të drejtave të njeriut në Azinë Qendrore, thanë zyrtarë të lartë amerikanë.
Komentet u bënë në një seancë dëgjimi para Komitetit të Senatit për Marrëdhënie të Jashtme, të fokusuar në luftën kundër terrorizmit.
XS
SM
MD
LG