Ndërlidhjet

JAGODINË, SERBI


Në intervistën dhënë televizionit në Jagodinë, deputetja në Kuvendin e Kosovës, Rada Trajkoviq ka thënë se pala serbe po përgatit planin për decentralizimin e Kosovës, i cili do ti dorëzohet administratës ndërkombëtare para zgjedhjeve të 26 Tetorit.
Sipas saj, ky plan nënkupton që në qytetet e mëdha të Kosovës, të formohen më tepër komuna. Rada Trajkoviq me këtë rast përmendi komunat në Mitrovicë, në Prishtinë, në Gjilan dhe në Pejë.
XS
SM
MD
LG