Ndërlidhjet

KAIRO


Vendet arabe e kanë shkallën më të ulët të lirisë, arsimimit dhe barazisë së gjinive, thuhet në raportin më të ri të Kombeve të Bashkuara.
Raporti thotë se zhvillimi i 22 vendeve anëtare të Ligës Arabe, ka ngecur shkaku i mungesës së lirive, të drejtave të gruas, dhe mangësive në sektorin e arsimit.
XS
SM
MD
LG