Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit sot e ka filluar debatin rreth kërkesave të Shteteve të Bashkuara, për imunitetin e paqëruajtësve amerikanë nga gjykata ndërkombëtare e krimeve.
Ambasadori i Kanadasë Paul Heinbecker tha se “kredibiliteti i Këshillit dhe legaliteti i marrëveshjeve ndërkombëtare janë vënë në sprovë”.
Ndërkaq, zëdhënësi i delegacionit amerikan Richard Grenell tha se qëndrimi i Shteteve të Bashkuara ”nuk ka ndryshuar”.

XS
SM
MD
LG