Ndërlidhjet

NJU DELHI


Nëna Terezë është shpallur qytetarja më e famëshme e Indisë nga një anketë që ka bërë magazina më e njohur e atij vendi, në prak të shënimit të 55 vjetorit të pavarsisë.
Nëna Terezë, e cila i përkushtoi jetën e sajë kujdesit për të varfërit e Kalkutës, e ka lënë prapa kryeministrin e parë karizmatik të Indisë, Xhavalarlal Nehrun dhe të bijën e tij, Indira Gandi.
“Jemi të gëzuar dhe krenare që e dëgjojmë këte lajm”, ka thënë motër Nirmala, e cila udhëheqë urdhërin e Nënës Trezë, Misionarët e bamirësisë në Kalkutë.
Nëna Trezë kishte marrë edhe shtetësinë e Indisë.
XS
SM
MD
LG