Ndërlidhjet

PODUJEVË


Rreth 3000 shqiptarë protestuan paqësisht në Podujevë kundër arrestimit të Rrustem Mustafës, komandant “Remi” të UÇK-së së dikurshe dhe kërkuan nga UNMK- u lirimin e tij.
“Ne nuk mund të gjejmë paqë derisa Kombet e Bashkuara të ndërpresin këte fushatë kundër luftëtarëve tanë të lirisë”, ka thënë Ramadan Demolli, një nga organizatorët e protestës.
XS
SM
MD
LG