Ndërlidhjet

PRISHTINË


“Luftëtarët shqiptarë të arrestuar nga policia e UNMIK-ut janë të burgosur politikë dhe pengj të procesit politik në Kosovë”, tha kryeministri Bajram Rexhepi pas mbledhjes së qeverisë.
“Qeveria e Kosovës konsideron se kjo shkon përtej parametrave të rezolutës 1244 të Kombeve të Bashkuara”, tha Rexhepi.
Më parë, komandanti i Shtabit të përgjithshëm të Trupave Mbrojtëse të Kosovës Agim Çeku tha se “arrestimet e fundit të ish komandantëve të UÇK-së dhe eprorëve të lartë të TMK-së janë të motivuara politikisht dhe prekin thellë në vlerat e shenjta të popullit të Kosovës”.
XS
SM
MD
LG