Ndërlidhjet

TIRANË


Shqipëria dhe Jugosllavia janë pajtuar që ti normalizojnë marëdhëniet diplomatike, që ishin ndërprerë para tri vitesh, nga ish presdienti jugosllav, Sllobodan Millosheviq, ka bërë të ditur qeveria. Vendimi për ti këmbyer ambasadorët u mor nga ministri i jashtëm i Shqipërisë, Meta dhe i ngarkuari me punë në Ambasadën jugosllave në Tiranë, Kapetanoviq. Pritet që ngritja në nivel ambasadorësh në marëdhëniet diplomatike ndërmjet Shqipërisë e Jugosllavisë të bëhet më 2 shtator të këtij viti.
XS
SM
MD
LG