Ndërlidhjet

JOHANESBURG


Në samitin për Tokën në Johanesburg po arrijnë liderët botërorë që të miratojnë dokumentet e dakorduara për luftimin e varfërisë dhe degradimit ekologjik.
Raportohet për negociata të vështira në mesin e delegatëve që përpiqen të finalizojnë dokumentet.
Mbi 10 mijë njerës demostruan dje në Johanesburg kundër globalizimit, varfërisë dhe SIDA-s.
XS
SM
MD
LG