Ndërlidhjet

LUBJANË


Gjatë bisedimeve midis Shefit të UNMIK-ut, Michael Steiner dhe zyrtarëve më të lartë të Sllovenisë, vëmendje e veçantë i është kushtuar bashkëpunimit ekonomik midis Sllovenisë dhe Kosovës.
Steiner ka theksuar interesimin e UNMIK-ut për forcimin e pranisë ekonomike të Sllovenisë në Kosovë dhe pjesëmarrjen e ndërmarrjeve sllovene në procesin e privatizimit.
Shefi i UNMIK-ut ka theskuar se në Kosovë edhe më tej është e nevojëshme prania e bashkësisë ndërkombëtare, duke përfshirë Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
XS
SM
MD
LG