Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeprokurorja e Tribunalit të Hagës për krime lufte, Carla del Ponte sot qëndron në Kosovë dhe ka takuar shefin e UNMIK-ut, Michel Steiner.
Kyreprokurorja tha se shpreson se “para përfundimit të vitit” të publikojë aktakuzën e parë për krime lufte ndaj një të dyshuari shqiptar “kurse dy të tjera vitin e ardhëshëm”.
“Kam disa vështërsi lidhur me dëshmitarët të cilët frigohen të konfirmojnë ate që kanë thënë më parë, por gjithashtu edhe që të paraqiten para gjykatës” , tha Del Ponte.
XS
SM
MD
LG