Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Suharekë është vrarë kryetari i kësaj komune dhe kryetar i degës së Lidhjes Demokratike, Ukë Bytyqi dhe dy bashkëpunëtorë të tij.
Policia e UNMIK-ut lidhur me këtë vrasje ka arrestuar një person.
Vrasjen e kanë dënuar Mihal Shtajner, OSBE-ja dhe subjektet politike të Kosovës
Presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova, ka dënuar në formën më të ashpër këtë vrasje duke theksuar se ajo është e drejtuar kundër lirisë dhe pavarrësisë së Kosovës.
Për shkak të kësaj vrasje presidenti Ibrahim Rugova ditën e nesërme e ka shpallur ditë zie në Kosovë.
XS
SM
MD
LG