Ndërlidhjet

KANKALA


Një helikopter ushtarak rus, MI8 është qëlluar sot nga luftëtarët cecenë, dukë shkaktuar rënien e helikopterit dhe vdekjen e 9 vetëve, personel ushtarak rusë.
XS
SM
MD
LG