Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti i Rusisë, Vlladimir Putin ka kërkuar nga forcat e armatosura, shërbimet e sigurimit dhe policia që të përmirësojnë koordinimin, duke thënë se kjo është esenciale në luftën kundër terrorizmit.
“Terrorizmi ndërkombëtar po bëhet gjithnjë e më shumë faktor në politikat globale dhe me qëllim të luftimit efektiv të tij ne duhet jo vetëm të korigjojmë dokumentet tona doktrinare, por të optimalizojmë strukturën e forcave të armatosura dhe të kemi bashkëpunim më efikas midis armatës dhe agjencive të sigurisë”, ka thënë presidenti rus gjatë një takimi me oficerët më të lartë të armatës në Moskë.
XS
SM
MD
LG