Ndërlidhjet

BAGDAD


Rreth 98 inspektorë për armatimin të Kombeve të Bashkuara vazhduan gjurmimet për programet irakiane të armëve për zhdukje në masë.
Ndërkohë thuhet se Shtetet e Bashkuara dhe Rusia e kanë kompletuar vlerësimin e tyre preliminar të deklaratës irakiane për armatimin.
XS
SM
MD
LG