Ndërlidhjet

PODGORICË


Zgjedhjet e fundjavës në Mal të Zi janë cilësuar dhe zyrtarisht si të pavlefshme, për shkak të pjesmarrjes së ulët.
Sipas ligjit vendas duhet të marrin pjesë në zgjedhje së paku 50 për qind e personave me të drejtë vote.
Në zgjedhjet e fundit dolën vetëm 46 për qind e votuesve dhe ato duhet të përsëriten brenda 2 muajve të ardhshëm.
Ish kryeministri Filip Vujanovic dhe kandidati kryesor për president fitoi 84 për qind të votave.
XS
SM
MD
LG