Ndërlidhjet

BEOGRAD


Jugosllavia njofton se ka hequr vulën “tepër sekret” nga disa dokumente ushtarake dhe policore të kërkuara nga Tribunali i Hagës për krime lufte.
Hapi i ardhëshëm i Beogradit do të jetë me gjasë transferimi i presidentit të Serbisë, Millan Millutinoviq në Tribunalin e Hagës.
Jugosllavai është e shtrënguar të bashkëpunojë me Tribunalin me qëllim të marrjes së ndihmës aqë të nevojëshme finansiare.
XS
SM
MD
LG