Ndërlidhjet

Filluan bisedimet Bush - Putin


Presidentët e Rusisë dhe Shteteve të Bashkuara, Vladimir Putin dhe Xhorgj Bush, kanë filluar në Soçi bisedimet gjatë të cilave do të shqyrtojnë çështjen e mburojes anti raketore, marrëveshjen për armët konvencionale, situatën në Kosovë dhe zgjërimin e NATO-s drejt Lindjes.

Pas bisedimeve dy presidentët do të nënshkruajn dokumentin për suazat strategjike të marrëdhënjeve amerikano - ruse.
XS
SM
MD
LG