Ndërlidhjet

Marrëveshje e re Rusi-Serbi për energjinë


Kompania serbe EPS, që ka monopolin e energjisë në vend, ka nënshkruar marrëveshjen për partneritet strategjik me kompaninë ruse Inter RAO.

Marrëveshja i lejon dy kompanive të punojnë së bashku në projekte në vendet përkatëse si dhe në tregun ndërkombëtar.

Kjo është marrëveshja e dytë madhore mes Serbisë e Rusisë në fushën e energjisë.
XS
SM
MD
LG