Ndërlidhjet

Sami Lushtaku i dorëzohet SHPK-së


Sami Lushtaku, kryetar i Komunës së Skënderajt, është dërguar në burgun e Dubravës, për të shlyer dënimin prej katër muajsh.

Ai është dënuar nga një gjykatë kosovare, për shkak të kërcënimit dhe pengimit të kryerjes së punës së personit zyrtar, njofton zëdhënësi i SHPK-së, Veton Elshani.

“Sot, Sami Lushtaku i është ofruar SHPK-së vullnetarisht dhe është shoqëruar për në Dubravë në vuajtje të dënimit prej katër muajsh, në lidhje me një rast-kërcënimi që kishte pasur më herët - kërcënim dhe pengim të personit zyrtar, të kryerjes së detyrës zyrtare”, tha Elshani.
XS
SM
MD
LG